Nytt år, nya kunskaper.

Idag drar det igång på riktigt...
 
Började SRY-utbildning idag. Vi ska jobba mer med kvalitén på jobbet, vilket betyder att vi behöver ha mer kunskap att lära ut för att kunna ta mer på vad som behöver förbättras. Intressant och roligt. Så idag var första dagen på kursen. Dock krockade det med del 2 av 2 i föräldragruppen på em så jag missade halva dagen. Får läsa igen det i helgen. Kursen känns hittills väldigt bra!
 
Föräldragruppen.
Sist var vi 5 personer, idag var det jag, Daniel och tre från mödravården. haha! Snacka om exklusiv föräldragrupp. Vi fick prata om det vi funderat över, såg en film, och de berättade många roliga händelser ur deras första år med nyfödda och hur de kände då.

Så framöver, fram till förlossningen i stort sett, så är det fullt ös på torsdagar. Först SRY hela dagen, sen ska jag gå kvällskurs på Medborgarskolan där jag ska läsa del 3 av 3 i bokföringskursen - inriktning på bokslut. Kommer bli pepprad med ny kunskap. Så inspirerande och spännande!
 
Till något helt annat...
Vi har inte julpyntat ett enda dugg den här julen, förutom adventsljusstakar, men idag är det 18/1 och vi har fortfarande inte lyckats plocka bort dom. I helgen MÅSTE jag göra det!!!

Ikväll spelar Färjestad mot Frölunda så snart tar Daniel på sig tröjan och riggar upp cmore. Konstigt, men tror att min enda craving är hockey. Jag bara älskar det!
 
Trevlig kväll.
 
 

Kommentera här: