Födelsedag x 2

Förra veckan fyllde Robin år, nu i helgen som kommer fyller mamma år, så vi slog två födelsedagar i en och firaade dom idag. Det blev ett riktigt kalasfika! Kakor, tårtor, kaffe, läsk och massa mys. Kunde inte tänka mig ett mysigare slut på den här helgen.
 
Så, hockey. Färjestad mötte Luleå idag och vann med 2-1.
Yeeeey!!!

Bjuder på lite gravidbilder från senaste tiden.

Tänk att man kan ha så stor mage och ibland inte känna av det alls. Ibland märker jag inte att magen är där. Jag råkar komma åt den och undrar vad det är som tar i. Hehe!
Snart får vi äntligen träffa vår nya familjemedlem, och då försvinner magen, eller ialla fall delar av magen. Kommer kännas underligt!

Nu blir det soffläge.


En vecka senare

Jaha, den här veckan flög förbi. Var en händelserik, rolig vecka som tog slut på ett kick!
 
I måndags kväll blev det en tur till Stockholm för att gå på information om GDPR på tisdag morgon. Tisdag efter lunch var vi hemma igen, hann jobba några timmar, sen var det dags för återbesök hos barnmorskan.

Hon började känna lite hur lille sheriffen tros ligga i magen. Vad hon kunde känna då så låg hen med huvudet nedåt! Härligt. Och igår gick vi in i v.35, det firade vi med att köpa hem babynestet idag och lägga till lite på vår ordet med barnvagnen. Barnvagnen och resten kommer vi hämta när jag gått hem från jobbet, om ca. tre veckor. Inatt ska vi provsova med babynestet mellan oss. Det blir väl lite annorlunda kan jag tänka mig.

Nu är det bara tre hela arbetsveckor kvar innan jag går på föräldraledighet. Känns ju vemodigt!

Färjestad vann över Örebro med 7-4 precis. Sååååå bra!!!!

Helgen

Så var snart en helg förbi.
Man tycker veckorna går fort, men helgen går ju ännu snabbare.
 
Det har varit en lugn men effektiv helg. Har mest gjort massa måsten tycker jag. Idag har jag varit så stressad så det har susat i öronen. Ganska onödigt kan man tycka! Men det blir lätt så när jag ska vara så envis med att hinna så mycket, och spar allt till helgen för att det inte finns någon tid på veckodagarna. Fortfarande onödigt. Jag måste lära mig säga nej till oviktiga saker nu och ägna mig åt sånt jag bara måste göra. Det närmar sig faktiskt slutet på graviditeten nu, och det känns verkligen i hela kroppen när jag stressar. Bebisen påverkas mer eller mindre.
Jag ska förstå att jag ska varva ner nu, och börja ägna mig åt att vila när jag inte jobbar. Jag klarar inte av stress i dagens läge. Måste tänka på bebisen och kroppen!
 
Fick avnjuta en mysig lugn frukost idag och har tagit mig tid till en härlig söndagspromenad i solen. Det var super skönt!
 
 
 
Nu tar jag kvällen, för imorgon drar en hektisk vecka igång.