Sol, promenad och vatten... lalala!

Äntligen, äntligen och ääääääntligen är det så varmt så man knappt kan vara ute mer än några minuter. Tyvärr har jag jobbat hela dagen och bara träffat solen nu på kvällen. Stör mig lite på er som klagar på att ni är röda idag. Snälla ge mig lite sol, solbränna och allt som har med sommar att göra...

Efter jobbet slog jag och Irene slag i saken och kom fram till att en kvällspromenad skulle sitta på sin plats. Först käkade vi en halv kebab var..
Vi tänker så här: Äta bör man!
SEN gick vi 1 timma. På platser jag aldrig sett förut. Vackert! Hon tog mig ut på Göteborgsudden och det var himla fint. Där får det bli lite grill, skönt folk och bad nu i sommar.

Vi tog oss ett dopp och drack lite rosé efteråt bara för att jämna ut att vi varit så duktiga och äntligen gått en runda! Min extra mamma är att bra grym när hon skickar med oss matlådor till morgondagens lunch. "Vilken pärla" som Irene själv skulle sagt.Vilken härlig dag! Imorgon leker vi i Mariebergsskogen med grill och änglar..

Sov sött!

I höst händer det...

då är jag inte Hagabo längre. Me love Haga ju! r.i.p Haga, Klara here i come. Här ska det hända grejer. Idag träffade vi förra ägaren till den här drömmen;
Vi skrev papper idag och i sept/okt flyttar vi in här. Eller vi börjar renovera köket då.. Det här kommer bli toppen toppen.

Förutom att vi måste dricka champagne, äta snittar och gå med skorna inne all time så kommer vardagen kännas lite roligare. mohaha
Det mest fascinerande är att vi är femte ägarna sen år 1900! Ska somna gott ikväll..

Sov sött!

Sköna söndag.

Lite subway, regnig minigolf och en tur ut i det vilda. Uh va mysig söndag!

Nu ska jag börja kolla på alla möjliga olika kök som finns. För i morgon ska vi skriva papper på våran nya lägenhet. Köket ska renoveras, så lika bra att börja kolla direkt :)

Igår sände vi ju quiz från Café August igen, det var grymt. Mååånga lag och skön stämning. Om två veckor kör vi igen!


Snart midsommar då :D