:/ Vill, vill inte, vill, vill inte!

Flytta...

Under veckan nu har vi haft massa knepiga, coola och mysko folk som har kollat på lägenheten. Par, syskon och ensamstående. Undra vem som kommer bo i våran mysmysiga lägenhet efter oss. Hoppas det blir någon som kommer ta hand om den och inte slänga in massa fula och opassande möbler. Det börjar liksom bli dags att ta vårat pick och pack om några månader och dra vidare. Känns så meningslöst och underbart och nytt på samma gång. Splittrande!

Det här var ju ändå våran första lägenhet så det blir väl lite som första kärleken.. eller inte för vissa. Myslägenhet!

En hel bok om hur mycket jag tycker om våran lägenhet, undra hur grymt det inte kommer bli i nästa :D WOOOOOOW... Nu vill jag flytta.
Här vänder det snabbt.

Underbara kristallkronan som kommer vara för liten för nästa vardagsrum... vill inte vara den som är den, men ja! Vi funderar på att plocka isär kakelugnen, tapetsera och lägga ny parkett bara för att få med den underbara kakelugnen. Undra om hyresvärden skulle märka något?!?

För er som vill veta, numera plåstrar jag mig mot att bli med barn. Undra om det funkar, värt att prova ;D Hoppas jag kan bli en lite gladare Ronja.

Snart ska jag träffa farmor förresten, som jag bara träffar ungefär 2 gånger om året.
Hej hej farmor!


Söta ni är som läser om mitt lilla lilla liv.

Kommentera här: