:/ Vill, vill inte, vill, vill inte!

Flytta...

Under veckan nu har vi haft massa knepiga, coola och mysko folk som har kollat på lägenheten. Par, syskon och ensamstående. Undra vem som kommer bo i våran mysmysiga lägenhet efter oss. Hoppas det blir någon som kommer ta hand om den och inte slänga in massa fula och opassande möbler. Det börjar liksom bli dags att ta vårat pick och pack om några månader och dra vidare. Känns så meningslöst och underbart och nytt på samma gång. Splittrande!

Det här var ju ändå våran första lägenhet så det blir väl lite som första kärleken.. eller inte för vissa. Myslägenhet!

En hel bok om hur mycket jag tycker om våran lägenhet, undra hur grymt det inte kommer bli i nästa :D WOOOOOOW... Nu vill jag flytta.
Här vänder det snabbt.

Underbara kristallkronan som kommer vara för liten för nästa vardagsrum... vill inte vara den som är den, men ja! Vi funderar på att plocka isär kakelugnen, tapetsera och lägga ny parkett bara för att få med den underbara kakelugnen. Undra om hyresvärden skulle märka något?!?

För er som vill veta, numera plåstrar jag mig mot att bli med barn. Undra om det funkar, värt att prova ;D Hoppas jag kan bli en lite gladare Ronja.

Snart ska jag träffa farmor förresten, som jag bara träffar ungefär 2 gånger om året.
Hej hej farmor!


Söta ni är som läser om mitt lilla lilla liv.

Ren och skär lycka.

Jag går mest och väntar på att få gå på semester. Jag längtar och längtar och längtar ännu mer.

Vet inte riktigt varför jag längtar egentligen för jag stortrivs som det är. Kan inte ha skönare tanter på jobbet ;D Sköningar! I lördags dök våran omtalade Bobbo upp. Äntligen fick vi träffa honom.

Allt är så soligt och bra och omtumlande.. Låtarna jag lyssnar på får mig att pirra i hela kroppen, maten jag äter smakar jordgubbar och hallon och jobbet är som en eftermiddag i skolan när man inte orkade gå på lektion och bara latjade, ungefär...

Är i en skön period i livet nu. Jag njuuuuuuter!


"men äääälsking, flyg till mig, jag vill att du ska se.."