Kräftskiva @ Bokenäs.

När jag inte bloggar, jobbar jag. När jag inte jobbar, sänder jag radio. När jag inte sänder radio gör jag något annat, i stil med fjantar runt med någon tok, färgar håret hos extra mamma Irene, ser på älskade SVT Play eller något annat onämnvärt! Det har veckan gått ut på. From. nu handlar det mesta om kryssningen på lördag med jobbet. Får se hur det slutar!

I helgen var vi i Niklas stuga förresten och bilresan hem var det värsta jag varit med om på länge. Stackars andra som satt i bilen.. I övrigt var det skoj!


Längtar redan efter sommaren.


Nu vare klippt!

Käkar en halv gurka. Tänkte röra mig bort mot studion snart, men måste bara höra några bra låtar innan jag blir plågad med dansband i 4 timmar. I bland suger mitt jobb, andra stunden är det det bästa jobbet man kan ha. Idag har allt hänt på samma gång.

Nej nu blir det bråttom... några låtar till.


just de, klippte mig nyss. Väääääääldigt intressant, för den som bryr sig!

Kram och puss och kläm och allt annat man skriver i en blogg.

Hallo!

Men hej..


Ska försöka skriva några rader innan jag bäddar i sängen och äntligen ska sova. Det var en lång dag igår. Vi grejade med quizet hela dagen och det blev riktigt lyckat. 44 lag som deltog. Vi var lite grymma tror jag, och folket var mer än toppensköna. Många klippor som deltog och endel stjärnor som bara kollade förbi. Bl.a. två snubbar som inte ens hade varit med på quizet som härja och började sända radio utan oss.. och gamla tanter som ville önska sina absoluta favoritlåtar. :D Det vill alla!!
Vi avslutade kvällen på Max där vi såg en hippie som käkade oskalad morot.

Snart bär det av med allt vårt pick och pack till det här uuuuuunderbara huset!


God natt!