:/

Hängig
Jobba
Sjuk
Jobba
Studion
Spaghetti och Chili con carne
Slapp i sängen
Sova!

: )

Imorgon satsar jag på att må bättre, därför sover jag nuuuu..
God natt!

Trevlig Måndag :)

Hallå gänget.

Idag var en ganska skön måndag. Gick till jobbet vilket är väldigt skönt även om det stävar emot lite sådär klockan 7 på morgonen. Efter lite lunch blev det Krp för lite kontorsarbete. Man tror alltid att man ska hinna mer än vad man hinner. Men jag tycker jag sköter mig fint än sålänge. Reklamen börjar rulla in på radion också, känns fin fint. Dessutom har vi ätit gott idag. En trevlig måndag helt enkelt.

Jag har lagt spanska mappen och boken i sängen, så att jag nästan blir tvingad att öppna den idag. Jag vill ju egentligen läsa lite, men jag drar alltid på det. Nu ska jag försöka :)

Åh vad jag är sugen på sol. Jag vill iväg och se något annat än tråkiga Sverige nu. Jag är trött på snö och kallt! Har ni några tips på sköna ställen?

God natt sötisar!

God natt!

Sändningen igår gick fin fint. Allt var helt ok och musiken var braaa! Radio Nowhere började sända efter oss för första gången, det gick bra och dom var duktiga :)
Vi drog 30 minuter in i deras program, till Richard. Där vart det förfest och sen blev det Tempel. Det var stort, snyggt och ganska roligt. Som vanligt när Karro och Ralph är här så blir det för många shottar. Alltid lika roligt men jag mådde inte alls bra inatt och imorse. :/


Robin, Isabell och andra Karro drog hem efter Richard. Ganska tråkigt med tanke på att det faktiskt är Robin som har fyllt år. Man kan säga att vi firade honom utan honom.

Idag har jag varit på Holken. Längesen man var där. Där spelade Zlips. JA, det är ett dansband. Haha.. Nej, min faster var där så det fick gå bra att höra dom några minuter. Efter Zlips och faster Tina blev det en sväng till Veronica. Totte gjorde god mat som jag snikade lite av. :)
Ni får komma hit imorgon och käka om inte lillen är sjuk!

Nej, nu ska jag bläddra lite i spanska boken och sen somna in i min nybäddade säng. Toppen!
God natt!