Segt!

Ligger här i sängen med laptopen och degar. Det var inte så häftigt igår, mest segt och konstigt. Niklas gick hem från Markus efter att dom hade bråkat och Frida fick fläskläpp. : /

Idag blir det mest seg här, sändning och sen utgång för att fira Veronika och Niklas. Jag tror att jag börjar bli lite förkyld eller så. Jag hostar, har ont i halsen och bööörjar bli snuvig. Hm. Får kurera mig ikväll! ;D

Och som alltid när man inte har något bättre att prata om så blir det vädret. Vilket skitväder. 0 grader, det börjar bli slask sen fryser det. Värdelöst. Halkigt som bara den. Hoppas allt tinar bort snart och det inte blir någon mer snö.

Snart måste jag göra mat, undra vad det blir...

Yo.

Jag sitter här och är tjejig och kollar på "Sex and the city"-filmen. Kan det bli bättre? Det är nästan synd att dom ska göra en till. Förmodligen kommer det bara att förstöra allt. Liksom bli kaka på kaka!? Eller vad tror ni? Filmen är ialla fall hur bra som helst.

Senare ikväll ska vi över till Markus. Inflyttningspartaj/födelsedagskalas! :) Idag firar vi Niklas och Markus och imorgon firar vi Veronika. Vilken kalashelg!

Vad ska in hitta på för skoj?
Ha en trevlig fredag.

0 grader!

Blö för slaskväder.

Idag blev det bara halv dag. Kunderna på förmiddagen var sjuka så jag åkte till kontoret direkt istället och nu är jag hemma lagom till lunch. Skönt!

Blodpudding och blodapelsin blir..
Oj, vilket tema :D
BLOD!


Owl city - Fireflies