Jag tycker inte om..

.. att jag oftast verkar och ser så arg/sur ut. Jag menar oftast inte så otrevligt som det framstår i många fall. Jag tycker heller inte om att jag underskattas för att jag är en väldigt liten person. Jag har inte missat att jag är liten, men jag kan väldigt mycket även om jag kanske inte når upp att sätta t.ex. stjärnan på grantoppen. Jag kan tycka att det är en aning jobbigt när folk tror att jag är 15 år istället för 23 år. I bland är det inte ett dugg jobbigt, bara kul. Men de där dagarna går upp och ner och jag har tyvärr ingen koll för fem öre på det humöret.

..djupt det blev, men så kände jag nu.
 

Oftast är det mesta ganska bra, men när allt vänder och känns pyton brukar jag försöka stanna upp och titta runt om och se vad som finns där. Det är en drös med mycket kärlek, vänskap och ni med kunskap om livet. En del människor träffar man varje dag större delen av livet, några träffar man på i bland och då och då. Någon kanske man bara stöter på en gång och aldrig mer. Av min lilla "kunskap om livet" så är jag nästan överdrivet glad över att vissa underbara ni råkade stöta på mig, eller jag er. Då skapade vi minnen hörrnini ni.


Karolina & Ralph :)

I morgon åker vi ner till Halmstad och när jag kommer hem hoppas jag att nya underbara människor har genat på min lilla väg.

God natt och krya på mig.

Hej igen.

Nu är all julstress och fläng hit och dit över. Det var en toppen mysig jul och bra klappar och sådär :) All in med Hanna på juldagen. Nöjes var proppat och tyvärr, som vanligt, så spårar det i studion på natten. Efter frukost vid ca. 8 på kvällen, annandagen, så blev det Eric Prydz.

Men varför lyckas man alltid bli sjuk när man är ledig?! Säkert många som frågar sig den frågan nu när man är just ledig. Men det börjar bli tradigt.


I morgon bär det av mot något mycket roligare än Karlstad och allt/alla här..
                  
På måndag börjar jag jobba igen, tyvärr! Tjänstledigt och åka till t.ex. Afrika vore något utöver det vanliga.

23.e

Vi var inte alls bra på quizet i går. Eller jo, dom andra i laget var jättebra och vi trodde att vi skulle få en finfin placering.. Icke! Vi kom på 12 plats och nu är det slut. :( Det var väldigt trevligt i går, ändå.

Nu luktar det supermysigt här hemma. Jag har tänt mina nyinköpta luktljus. Eftersom vi tog en tupplur på ca. 3 timmar så ska vi hinna göra en god mat, slå in klappar och dricka glögg och jag ska mysa mig med en film innan klockan är natten och jag ska sova.

När jag och mina bröder var små så brukade vi oftaste göra sjuka saker dagen innan jul. T.ex. gå ut och nästan som bada oss i snön för att sen komma in i ett röhett badvatten :D Vi spelade sällskapsspel som vi aldrig annars brukade spela. Vi bara myste sådär som en familj ska! Jag saknar att vara liten :) Jag vill mysa med min familj. Det ska jag göra till tusen i morgon.

Det känns inte som att det är självaste julafton i morgon. Jag måste käka lite gröt, dricka julmust och slå in klappar snart. Tänk om man har glömt klapp till någon?! :D mohaha...elakt!