Hej halloj!

Jo, min dag idag har mest bestått av 8-bit. Duger gott och väl. :) Nu lockar sängen och magen kurrar.

Sov sött!

Sjukling :-/

Sitter och lyssnar på Kate Nash nya skiva, "My Best Friend Is You". Den känns ok. Måste lyssna mer för att skapa en uppfattning, men jag antar nästan att det är lika bra som förra skivan. :) Hon är grym!

Jag är sjuk! Idag orkade jag faktiskt inte iväg till jobbet. Blir så krångligt direkt man är sjuk, med kunder och allt :( Men det får lösa sig. Så idag ska jag försöka krya på mig och kurera mig på alla tänkbara sätt. Får se hur jag mår imorgon. Ska nog spela lite 8-bit sen. Kan tänka mig att jag blir ganska frisk för stunden då. hihihi.

Krya på mig..

Yo måndag.

Inte så konstigt, men Niklas har smittat mig. Jag är förkyld och lite då och då under dagen känns det som att jag har feber. Usch och blä! Går nog snart över, som tur är. Idag började jag träna lite smått. Ska försöka äta lite nyttigare också, om det går?!

Vi har precis varit duktiga och gjort mat, ugnstekt falukorv med mos. Mumma! Det blir smaskens i matlådan imorgon de. :)
Nu ligger jag här i sängen och försöker krya på mig. Ska kika lite på vad vi kan göra på resan. Något måste man ju göra förutom att sola och bada.

Nässpay is the shit!
Ha det fint gänget...