Tja eller!

Helgen har varit sköj. Blev utgång i lördags med förfest med massa skojigt folk. Träffade också en hel del trevligt folk på Nöjes. Det var en härlig kväll :D

Idag vart det sova länge, stan och sen studion.
Ballar av stål blev det efter våffeldags och sen bad som vanligt :D

Nu är SATC slutt och det är dags för sängen :D
Natti!

God natt!

HUR störande är det inte när busschaufförer inte stannar för en person som SPRINGER efter bussen för att komma med och PRECIS hinner, men busschauffören tittar på personen i fråga och bara gasa på. Nej fy fan va störda endel människor är.

Jag fryser fötterna av mig. Men detta av ett ganska okej skäl. Ludda var precis här och chillade lite. Vi tröttnade på youtube klipp och begav oss till Skåres stolthet, ICA. Där träffade vi Luddas trogne vänn Simon.

Niklas har sovit hela kvällen så trött som han är. Nu blir det sängen :D

Mamma Anna.

Här sitter jag nybadad. Varm o go! :D

Min katt leker med en topz och snart ska jag kyla munnen, eller ja, tänderna, med isbitar. Det börjar bli bättre nu. Tänderna har väl flyttat sig klart. Fy fabian vad ont det har gjort. Undrar fortfarande hur det kommer se ut när dom är på "plats".

Idag har jag, för mig, gjort något ovanligt. Jag har träffat en 1 månader gamal bäbis. Jag säger bara; Hjälp, vad söt! Det hade dom gjort bra. Jag fick äran att hålla lillen en sväng. Något jag rekommenderar alla som kan och vill. Men det var läskigt minnsan.
Jag trodde han skulle tappa luften, bryta ett ben eller rent av bara skrika rätt ut av rädsla.
Men det gick fint.
Dock vågade jag bara ha honom i knä några minuter så risken att något av det skulle hända var ganska liten.
Linus är söt och Anna kommer bli en underbar mamma. Så säger säkert alla om sina kompisar som blir mamma/pappor.
Men hon KOMMER/ÄR en bra mamma :D

Jag har inte gjort så mycket mer idag. Jag tittade faktiskt på tv. Det gör jag inte allt för ofta. Lyxfällan fick det bli. De är ganska puckade endel, men det är bra att det sänds så dom får hjälp och att andra puckon kanske inte gör samma misstag. Jag är ganska bra med pengar måste jag säga :D Men jag är ganska bra på mycket!

Nu ska jag kyla munnen..
Imorgon är det Afterwork så då blir det studion sen hem.

God natt...