God fortsättning.

Jul var som vanligt! Vi åt mat, öppnade klappar och hade det mysigt. Dagen efter är det alltid mat hos mormor med hela släkten. Det hela slutade i att vi festade med mina kusiner på kvällen. Sjukt kul! Sen blev det Nöjes som vanligt. Roligt folk, men börjar tröttna på Nöjes. Borde dra Koriander eller Tempel nästa...

Idag är jag seg, mest sett på film och chillat. Imorgon är det jobb igen.
Nu har jag fått Niklas att dammsuga. Inte dåligt :D Får väl hjälpa honom med något rum så han inte tjurar ur :)

God fortsättning!

btw, Maskinen - Bränner är en förjävla bra låt, för dom som klarar av att lyssna på dom vill säga.

Julstress.

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men here we go...

Hej!

Sändningen idag gick bra. Ja det var det jag hade att säga. Okej, ska försöka.
Det är jul i övermorgon och jag har köpt en halv julklapp, om ens det. Jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa, så när jag väl kommer ut på stan kommer det väl gå undan. Tänkte passa på att köpa lite kläder till mig själv, får se vad som hinns med. Jag är sugen på att kika förbi hos Niklas på julafton, för en gång skull. Men allt krocker hela tiden :) Vi får se hur det slutar och vart man sitter när jultomten kommer med klappar ;)
Nej, jag ska varva ner lite nu med kvällsmat och mys med datorn i sängen. Imorgon blir det endel jobb sen julhandling. Imorgon kväll ska vi väl griljera skinkan gott folk?

I'll be back tomorrow.
God Natt!

Todelo.

Hej gott folk!

Jag har varit lite off, men, allt beror på Musikhjälpen. Ni lyssnar/kollar väl, så mycket ni bara kan? Det är bäst så ni missar ju något om ni kollar/lyssnar. :)
Idag har det varit en stressig dag på jobbet. Mycket skulle göras men det känns som att bara hälften blev gjort. Det blev lite grekisk sallad med Niklas och lite glögg med Linn. Nu sitter jag och försöker tina. Var nyss ute. Ingen har väl missat hur kallt det faktiskt är?

Wow vad jag älskar Musikhjälpen. Jag vill till Göteborg på Söndag. Vi får se vad vi orkar/hinner med.

Nu ska jag duscha sen kosa ner mig i sängen.
God natt!