Hoppande skitunge.

Emmy var inte riktigt nöjd med sitt kort på sidan så därför försökte vi ta nya kort idag. Det gick lite sisådär och det blev inte speciellt seriöst. Hon funderade ett tag på att ta den här istället...

heheh. Men jag vette tusan. Hon är skoj!
Hon gör ju våra nyheter på tisdagarna. Ganska oseriösa men ganska roliga ;D Går att lyssna här och sen kollar ni heter Nyheter Emmy. Some good shit!

Nu är det dags för tv och mat sen sova. Upp tidigt imorgon för en tur till KFG och sen lämna massa CV! Jag är faktiskt duktig. Bra jobbat Ronja (;

                                                      

Ångest?

Den här dagen känns som den värsta i mitt liv. Låter kanske lite dramatiskt, men blö vilken allmänt jobbig dag. Utöver det gick sändning ganska bra. Tävlingen var seg och drog ut endel men tillslut blev det en lycklig vinnare.

Allt ligger som ett tungt svart moln över mig. Jag får ont i magen av att behöva tänka på allt hela tiden. Vill bara kunna släppa allt, andas och sen gå tillbaka till hälften av allt jag behöver tänka på. Jag kan inte ens slappna av och gå ut på krogen utan att behöva tänka på allt och få ont i magen. Jag behöver nog byta umgänge eller något. Känner på mig att det inte är bra att känna såhär, men jag kan inte sätta pricken på vad det är för fel.

Vilket jobbigt inlägg för er, var tvungen skriva av mig lite bara. Jag kanske har fått en jävligt djup ångest (bara)? Vet inte hur jag ska komma ur skiten!

Vill ni lyssna på dagens program så går det bra här.

Nu ska jag skriva CV som jag ska lämna till massa imorgon. ÅH!

Segdag.

Såg precis på Klassfesten. Den är kul. Ganska konstigt att alla förlåter varandra så överdrivet mycket bara. Men den är bra! Undra när jag kommer ur den här filmperioden. Det är ganska drygt ändå!

Ska käka kyckling och dra till studion snart. Jag tycker inte om den här dagen.