FETT!

Jag och Niklas åkte upp till Arvika förut för att lägga golvet vi ska ha i KarlstadRocks tältet. Det blev braaa. Tog sin lilla tid men det var det värt... 1 meter från vårat tält kryllar det av STORA äckliga jätte baota myror. Usch, dom är äckliga! Nu ska bara tältet byggas ihop, antenen upp i ett träd och alla sladdar och datorer på plats sen är det bara att sända och ha roligt. :) Sen är det några dagar i Arvika och tält som gäller.
Tror det kan bli ganska mysigt och roligt. Förutom stressigt förstårs.. Börjar bli tveksamt ifall vi kommer kunna sända där när det spelar band på Vintergatan under våra sändningar. Vi kommer nog bara höra deras musik. Men det skadar väl inte med lite stämning antar jag. Men nu är golvet lagt och på Onsdag drar nästan hela KarlstadRocks gänget iväg. Jääädrar va skoj!

Nu ska jag käka upp mina jordgubbar som ligger kvar i skålen sen borsta tänderna och lägga mig och kika på TV. Hörs imorgon. Sov sött people...

Ängar, grusvägar och hästskit.

Var nyss med Malin till stallet. Hon och hennes kompis Sanna skulle rida på deras hästar. Malin tyckte att jag skulle rida på en liten Shetlandsponny. Nja, jag var påtok för trött och var inte alls suger på att rida idag. Jag sa istället att jag tar en promenix bredvid med dem. Så jag tog den lille, Malin satt upp och Sanna satte sig i trav-vagnen bakom sin. De två stora var helt galna ibland. Vid ett tillfälle lyckades de riva med sig halva plåt taket som var utanför stallet. De blev så rädda att de drog med sig hela taket. Det var nästan lite läskigt. Men de var duktiga ändå som inte sprang iväg allt för långt. När hon som bor där också hade gjort iordning sin häst var vi på G. Vi gick låååångt. Under vägen som går till Kil i en viadukt som var Jätte läskigt enligt två hästar. Min lilla var faktiskt väldigt snäll. Han ville bara äta gräs i dikena och trava lite lätt för att hinna ikapp de stora hästarna. Han var cool!! Nu har jag gjort dagens promenad ialla fall, ca. 1 timma får räcka. Ganska stolt faktiskt, om jag får säga det själv.

Nu ska jag käka lunch och sen bara slappa. Jag är trött och vill inte blir sjuk nu inför arvika, det vore katastrof.
www.KarlstadRocks.se

Later..    Kräm!

Mätt..

Usch, det snurrar i magen jag mår dåligt och har Jätte ont i halsen :( Nog för att jag stod och väntade på Niklas igår när det blåste jätte mycket.

Igår kväll/natt läste jag klart Liza Marklund boken. Den var superbra och dret spännande på slutet! Idag hoppas jag på att mina andra tre böcker kommer så jag kan börja läsa i någon ny. Eller ska jag kanske börja läsa när jag är tillbaka från Arvika? :D

Malin ringde nyss och frågade ifall jag skulle med till hennes nyinköpta häst (va illa de lät). Så nu sitter jag påklädd och nyproppad med frukost. Kanske därför jag mår dåligt, jag år för fort när jag vaknade. Blöö!
Lyssnar på P3 nu, han måste helt klart vara bög. Senare idag tänkte jag äntligen lyssna på Christer i P3. Det känns som att jag alltid missar det. Snart kommer nog Malin så nu ska jag göra annat...
Skriver senare idag. Peace