Hej, hallå!

Hallå i stugan!

Mår ni bra?
Det gör jag :)

Idag har jag mest gjort tråkiga fast ändå roliga saker. Käkat kebabpizza var gott!
Nej, jag tänkte slänga upp lite julbilder sen men just nu är jag upptagen med annat. Tänkte bara säga hej

- Hej.

Pyss.

Dags för ...

Dags för en uppdatering kanske?
Yes.

Go!

Jo. Tomtefar-omröstningen var det prat på. Den avslutades dagen innan julafton.
Vem blev tomtefar på KarlstadRocks?! *trumvirvel*
- NEDAAAAAA! Neda Ghate(?) blev tomtefar på KarlstadRocks.
Där ser man.


Vad har hänt mer då?

Iofs har det varit julafton, störta högtiden på året?! Eller, jag tycker kanske inte det. Eller så gör jag det. Jag är inte mycket för jul även om jag tycker att det är himla mysigt och GOTT med jul :D
Men det har ändå varit jul och det har varit trevligt. Det har varit släkt träff, mindre familje träff och mycket studiotid. Åh, vad julmat är gott. Jag har ätit det i tre dagar nu och jag har inte tröttnat än, faktiskt. Många fina julklappar blev det också. Gladast lär väl Lucas vara, den mest bortskämda skitongen i hela världen. Pinsamt att säga att han är bortskämd, men det är han. Han fick massa roliga saker. Jag är nog mest bitter över att jag har vuxit till mig. Ändå, jag är nöjd med mina julklappar. Vad jag fick? Äh, det är ju bara tråkigt att höra ändå.

I Torsdags var det röj må jag säga.
Vi var cirkus 30, kanske fler i studion som förfestade.
Lagom kul.
Det som gör att jag säger lagom innan är töntarna som säger att det är kö till toan när jag är kissnödig och det faktiskt är VÅRT place. "Öj, det är kö."
Den attityden gör att jag NÄSTAN måste tala om vem jag är. Jag lät bli och tog VIP-toan och STRUNTADE i snobben. Så det så. hahaha.
Efter skoj i studion blev det "omtalade" Nöjesfabriken. Det var trevligt minnsan. Jag minns det jag vill och de var roligt. :D

Fredag.
Mustasch.
Wow!
Vilket drag. Nog för att jag sett dom -07 på Arvikafestivalen och förra gången dom var på Nöjes, men jag var tvungen att se dom igen.
Det var värt!
Det var grymt.
Otroligt hur dåligt förbandet kunde vara bara. Ledsamt!

Idag är idag och idag har vi sänt radio igen. Det gick great som vanligt. Ja, men det var väl det om det och jag ska inte vara den som är den men nu är det dags för duschen och sen KÄK! Jag vet, jag äter jämt.

Puss & Kram.

Hej å hå!

Nu är äntligen alla klapparna färdiga. Inhandlade och inslagna. Gött! Nu kan man tänka på allt mysigt istället.
Imorgon blir det jinglar och radio för hela slanten sen julstök på kvällen.
Dagen efter det är det julafton.

Ja, vad gör man egentligen då?
Hade det varit för några år sen hade vi varit hos mormor kl. ett och käkat mat sen gått hem runt kalle anka tiden, tittat på det och sen ätit igen. Numera är vi hos mormor på annandagen. Mest för att inte äta oss genom julen men sen är det enklare så.
Ja, hur som helst, eftersom Lucas fortfarande är ganska liten, 7 år, så är julklapparna och julgranen det viktigaste. Eller hur?! Själv har jag blivit "vuxen" och framför allt tjock så jag tänker bara på all god mat man äter. haha...

Nej, nu ska jag hem till Niklas för att sova och imorn är det upp och hoppa och håll i gång hela dagen lång.
Puss & Kram.